Extrém helikopterezés

Kalandot keresel valódi 3D-ben, akkor itt a helyed! A repülést csak átélni lehet, jól elmesélni aligha. A szárnyalás bizsergető élményéből adunk intenzív ízelítőt egy kecses Mil Mi-2-es helikopterrel.

E sokoldalú modell a magyar légi közlekedés egyik ikonja, technikai paramétereiről tájékozódhatsz weboldalunk “Gépparkunk” menüpontjában. Széleskörű felhasználhatósága révén akár utasszállító vagy permetezőgépként, illetve teheremelésre és ejtőernyős ugráshoz is használható. Vagy azokra a kunsztokra, amelyeket a kevésbé szerencsések csak távolról, pl. a repülőnapokon csodálhatnak meg. Ott lehetsz a fedélzeten, hogy fentről ámulj az élményelemekkel tarkított mutatványokon, s persze a pazar panorámán. Nem is gondolnád, a messziről oly komótosnak tűnő helikopter milyen gyorsan tud suhanni.

Elég már a sok szövegből? Íme a tervezett repülési időpontok!

Programjainkon történő részvétel díja 47.000 Ft./fő. Repüléseinket a kiskunlacházai repülőtérről (LHKK) indítjuk. Részvételi feltételeinkről az alábbi linken olvashatsz bővebb információt: részvételi feltételek